Cum să blocați site-ul să vă urmărească locația pe Microsoft Edge

how block website from tracking your location microsoft edge

Dacă ați permis greșit unui site să vă urmărească locația, utilizați acești pași pentru a modifica setările de pe Microsoft Edge Chromium pentru a revoca permisiunea site-ului pentru a urmări locația dvs.



Când navigați pe web folosind Microsoft Edge Chromium, unele site-uri web, în ​​special comerțul electronic, călătoriile, restaurantele și motoarele de căutare, pot solicita să urmăriți locația dvs. actuală pentru a afișa produse și informații relevante în apropiere, precum oferte disponibile doar în zona dvs., disponibilitatea unui produs și multe altele.



Deși distribuirea locației dvs. cu un site web poate fi utilă, poate fi și o problemă de confidențialitate pentru multe persoane și, deși, veți primi un prompt de consimțământ pentru a permite sau a nega acțiunea, este ușor să greșiți. Cu toate acestea, dacă anterior ați permis unui site să vă cunoască locația, versiunea Chromium a Edge facilitează modificarea setărilor pentru a bloca site-ul.

In acest ghid, veți afla pașii pentru gestionarea Microsoft Edge setări pentru a bloca un site web permis anterior de urmărirea locației dvs. (Dacă utilizați Google Chrome, apoi folosiți aceste instrucțiuni.)



Cum să blocați urmărirea locației pe Edge Chromium

Folosiți acești pași pentru a împiedica site-urile să vă urmărească locația curentă în timp ce utilizați Microsoft Edge activat Windows 10:

  1. Deschis Microsoft Edge.

  2. Faceți clic pe meniul principal din colțul din dreapta sus și faceți clic pe Setări.



  3. Click pe Permisiunile site-ului din panoul din stânga.

  4. În secțiunea „Permite”, faceți clic pe butonul Șterge butonul (coș de gunoi) pentru a împiedica un site să vă urmărească locația.

    Block website location tracking on Microsoft Edge
    Blocați urmărirea locației site-ului web pe Microsoft Edge
    Sfat rapid: De asemenea, puteți face clic pe numele site-ului, lângă pictograma de blocare, în bara de adrese pentru a schimba rapid setările locației.
  5. (Opțional) Dezactivați tasta Întrebați înainte de a accesa comutare pentru a bloca automat fiecare site-ul web de la încercarea de a urmări informațiile despre locație.

După ce parcurgeți pașii, site-ul blocat nu va mai putea urmări locația dvs. actuală.