Cum să ștergeți istoricul activității dvs. pe Windows 10

how clear your activity history windows 10

Puteți șterge acele activități „pick up unde l-ați lăsat” pe Windows 10 și iată cum.



Pe Windows 10 este acum posibilă reluarea sarcinilor pe diferite dispozitive. De exemplu, puteți începe să lucrați la un document Word pe laptop și apoi puteți continua aceeași lucrare pe desktop sau pe telefon.



Funcția este cunoscută sub denumirea de „ridica locul unde ai plecat”, iar pentru a funcționa corect, Windows 10 trebuie să urmărească și să colecteze activitățile dispozitivului pentru a relua sarcinile pe diferite dispozitive.

Dacă doriți să eliminați anumite activități sau nu considerați că această caracteristică este utilă, puteți dezactiva și șterge rapid istoricul activității în Windows 10 folosind aplicația Setări. De asemenea, ștergerea istoricului activității poate ajuta la remedierea problemelor atunci când „ridicați locul unde ați plecat” nu funcționează corect.



In acest ghid, veți afla pașii pentru a șterge istoricul activității dvs., care sunt adesea accesate de la Centrul de acțiune, Cortana și Cronologie.

Cum să curățați „istoricul activității” folosind Setări

Pentru a șterge activitățile care vă permit să reluați aplicații, documente și site-uri web de pe alte dispozitive, faceți următoarele:

  1. Deschis Setări.



  2. Click pe intimitate.

  3. Click pe Istoricul activității.

  4. Ștergeți Permiteți Windows-ului să-mi sincronizeze activitățile de pe acest computer cu cloud opțiune.

  5. Salt la o altă pagină de setări, apoi reveniți la pagina Istoricul activităților pentru a actualiza pagina și a face opțiunea de a șterge istoricul dvs. disponibil.

  6. În „Ștergeți istoricul activității”, faceți clic pe butonul clar buton.

    Clear Timeline activity history settings

    Ștergeți setările istoricului activității Cronologiei
  7. Apasă pe O.K buton pentru confirmare.

După ce ați finalizat pașii, activitățile pe care Windows 10 le colectează despre dvs. pentru a relua sarcinile pe alte dispozitive vor fi eliminate din contul Microsoft. Dacă pur și simplu ștergeți datele, nu uitați să reveniți la opțiunea de sincronizare descrisă în pași 4.

Dacă nu mai doriți ca funcția să conecteze acest tip de activități, lăsați opțiunea de sincronizare a activității dezactivată și ștergeți funcția Permiteți Windows-ului să-mi colecteze activitățile de pe acest PC opțiune, de asemenea.

Este demn de remarcat faptul că această caracteristică nu șterge datele pe care Microsoft le colectează despre dvs., „Istoricul activității” șterge doar articolele legate de „ridicare unde ați lăsat”.

Aceste opțiuni de personalizare fac parte din Windows 10 versiunea 1803 (actualizare aprilie 2018), ceea ce înseamnă că, dacă nu vedeți secțiunea Istoricul activităților din aplicația Setări, este posibil, deoarece nu executați versiunea 1803. Actualizarea din aprilie 2018 va fi lansată la 30 aprilie 2018.