Cum se șterge profilul din Outlook

how delete profile outlook

Puteți șterge un profil pentru a începe sau remedia problemele obișnuite cu versiunea desktop a Outlook, iar în acest ghid, veți învăța cum să efectuați această sarcină.



În Outlook, un profil include conturile, fișierele de date, setările și preferințele. Dacă aveți probleme de sincronizare, de a vedea erori sau nu mai aveți nevoie de profil, este posibil să îl ștergeți de pe computer.



Când ștergeți un profil Outlook, veți șterge toate e-mailurile descărcate. Cu toate acestea, orice fișiere personale cu fișiere (pst) asociate cu profilul vor rămâne pe dispozitivul dvs. și poate fi accesat ulterior dintr-un profil nou.

In acest ghid, veți afla pașii pentru a șterge un profil Outlook și datele acestuia pentru a începe sau a remedia problemele cu aplicația client de e-mail activată Windows 10.



Cum se șterge profilul din Outlook

Pentru a șterge un profil de aplicație Outlook pe Office 365, Office 2019, Office 2016 și versiuni mai vechi, utilizați acești pași:

  1. Deschis Panou de control.

  2. Click pe Conturi de utilizator.



  3. Click pe Mail (Microsoft Outlook 2016).

    Outlook mail app advanced settings on Control Panel

    Setări avansate pentru aplicația de poștă Outlook pe Panoul de control
  4. În secțiunea „Profiluri”, faceți clic pe butonul Afișați profiluri buton.

    Outlook setup profiles settings

    Setări profiluri de configurare Outlook
  5. Selectați profilul.

  6. Apasă pe Elimina buton.

    Delete Outlook app profile on Windows 10

    Ștergeți profilul aplicației Outlook de pe Windows 10
  7. Apasă pe da buton pentru a confirma ștergerea.

  8. Apasă pe O.K buton.

După ce parcurgeți pașii, profilul cu conturile sale împreună cu memoria cache offline vor fi șterse de pe dispozitiv. Data viitoare când deschideți versiunea desktop a Outlook, va trebui să vă configurați din nou conturile, ceea ce ar trebui să vă ajute să începeți sau să remediați probleme cu conturile sau aplicația.

Dacă aveți mai multe profiluri, poate fi necesar să repetați pașii pentru a le șterge.