Cum să ștergeți contul de utilizator pe Windows 10

how delete user account windows 10

Windows 10 simplifică ștergerea unui cont de utilizator și a datelor atunci când nu mai este nevoie - Iată cum.



Pe Windows 10, dacă partajați dispozitivul cu alte persoane, va veni momentul în care nu vor mai avea nevoie de acces la contul lor. În acest caz, aplicația Setări include o opțiune pe care o puteți utiliza pentru a șterge în mod corespunzător conturile de utilizator împreună cu datele utilizatorului.



In acest ghid, veți afla pașii pentru a șterge o Windows 10 contul de utilizator de pe computer.

Cum să ștergeți contul de pe Windows 10

Pentru a șterge datele contului și ale utilizatorului, utilizați acești pași:



  1. Deschis Setări pe Windows 10.

  2. Click pe Conturi.

  3. Click pe Familia și alte persoane.



  4. În secțiunea „Alți utilizatori”, selectați contul de șters.

  5. Apasă pe Elimina buton.

  6. Apasă pe Ștergeți contul și datele buton.

După ce parcurgeți pașii, contul și datele persoanei vor fi eliminate din computerul dvs., inclusiv acele elemente de pe desktop, descărcări, documente, fotografii, muzică și orice alt fișier.

Trebuie menționat că nu puteți utiliza acești pași pentru a vă șterge contul în timp ce v-ați conectat. Dacă doriți să începeți un nou cont, mai întâi creați un nou cont Windows 10și apoi ștergeți contul vechi.

Actualizare 3 ianuarie 2020: Acest ghid a fost publicat inițial în septembrie 2017 și a fost actualizat pentru a reflecta modificările cu cea mai recentă versiune a Windows 10.