Cum să ștergeți setările Windows 10 sincronizate cu un cont Microsoft

how delete windows 10 settings synced microsoft account

Este posibil să ștergeți acele setări ale Windows 10 care au fost încărcate în contul dvs. Microsoft și iată cum se face.



Pe Windows 10, când utilizați un cont Microsoft, puteți sincroniza o serie de setări pe dispozitivele dvs. pentru o experiență mai consistentă. Unele dintre aceste setări pot include tema dvs. curentă, parolele, preferințele de limbă și multe alte setări.



Cu toate acestea, înainte de aceste setări pentru a sincroniza pe dispozitivele dvs., acestea sunt primite pentru a fi încărcate în contul dvs. Microsoft (mai precis la dvs.) OneDrive cont) și fiecare dintre calculatoarele dvs. va descărca și aplica setările în funcție de funcția activată.

Dacă doriți să dezactivați complet această caracteristică și nu doriți ca Microsoft să păstreze o copie a setărilor dvs. sau dacă doriți să începeți cu un set curat de preferințe, este posibil să ștergeți setările încărcate pe serverele Microsoft.



In acest ghid, veți afla pașii pentru a vă șterge rapid Windows 10 setările încărcate în contul Microsoft.

Cum să ștergeți setările sincronizate de pe Windows 10

Pentru a șterge setările Windows 10 încărcate în contul OneDrive, trebuie mai întâi să dezactivați funcția de sincronizare de pe toate dispozitivele conectate cu același cont Microsoft, apoi puteți șterge setările sincronizate. Iată cum.

Dezactivarea sincronizării setărilor

Pentru a dezactiva abilitatea pentru Windows 10 de a vă sincroniza setările cu cloud, faceți următoarele:



  1. Deschis Setări.

  2. Click pe Conturi.

  3. Click pe Sincronizați setările.

  4. Închide Setări de sincronizare comutator.

    Windows 10 with sync settings disabled

    Windows 10 cu setările de sincronizare sunt dezactivate

După parcurgerea pașilor, repetați instrucțiunile de pe toate dispozitivele dvs. folosind același cont Microsoft.

Ștergerea setărilor Windows 10 sincronizate

Pentru a șterge setările sincronizate Windows 10 stocate în OneDrive, efectuați următoarele:

  1. Deschideți asta OneDrivepagină.

  2. Conectați-vă cu dvs. cont Microsoft după cum este necesar.

  3. Apasă pe Elimina butonul din partea de jos a paginii.

  4. Apasă pe da pentru a confirma ștergerea.

    Delete synced Windows 10 settings from Microsoft account

    Ștergeți setările Windows 10 sincronizate din contul Microsoft

După ce ați finalizat pașii, setările încărcate anterior în contul dvs. OneDrive vor fi șterse. Acum puteți lăsa această funcție dezactivată pe Windows 10 sau puteți activa funcția din nou pentru a sincroniza o copie nouă a setărilor.

Deși acest ghid este axat pe Windows 10, puteți utiliza, de asemenea, același proces pentru a șterge setările dacă utilizați Windows 8.1.