Cum să-ți ștergi contul de Facebook pentru totdeauna

how delete your facebook account forever

Ai avut destule ca Facebook să scoată miliarde din datele tale și modul în care îți protejează informațiile? Iată pașii pentru a vă șterge rapid contul pentru totdeauna.



Dacă nu mai aveți încredere sau nu aveți nevoie să utilizați Facebook, este destul de ușor să ștergeți contul și datele dvs. din cea mai populară rețea socială din lume.



Cel mai valoros atu al Facebook este informațiile dvs., inclusiv datele dvs. personale, like-urile, comentariile, postările și prietenii pe care îi faceți, deoarece permite companiei să afle mai multe despre personalitatea dvs. pentru a face miliarde de dolari folosind informațiile respective.

Mai mult, lucrurile se pot agrava și atunci când companiile nu reușesc să vă protejeze datele și informațiile dvs. se încadrează în mâinile greșite. Așa cum am văzut cu fiasco-ul Cambridge Analytica, unde compania de date a putut să adune informații de la 50 de milioane de utilizatori printr-o aplicație care Facebook revendicările au fost construite ca un instrument de cercetare, date care pot fi utilizate într-o serie de moduri rău intenționate.



In acest ghid, veți afla pașii ușori pentru a șterge definitiv contul și datele de Facebook.

Cum să descărcați o copie de rezervă a datelor dvs. Facebook

De obicei, o arhivă Facebook conține fotografii, istoricul chatului, adrese IP de rețea, date de recunoaștere facială, reclame pe care ai făcut clic, informații personale identificabile, check-in-uri, informații despre cardul de credit și multe altele. Înainte de a șterge contul, este bine să creezi și să descarci o copie de rezervă pentru toate datele tale de pe Facebook.

Pentru a crea și descărca o arhivă Facebook, faceți următoarele:



  1. Deschis Setări Facebook pagină.

  2. În „Setări generale ale contului”, faceți clic pe butonul Descărcați o copie legătură.

    Facebook settings page

    Pagina cu setări Facebook
  3. În pagina „Descărcați informațiile dvs.”, faceți clic pe butonul Începeți Arhiva Mea buton.

    Download your information Facebook page

    Descărcați informația dvs. pagina de Facebook
  4. Confirmați parola de Facebook și faceți clic pe butonul Trimite buton.

  5. Apasă pe Începeți Arhiva Mea buton.

  6. Apasă pe bine buton pentru confirmare.

  7. După ce primiți un e-mail de confirmare, reveniți la pagina „Descărcați informațiile dvs.” și faceți clic pe butonul Descărcați Arhiva buton.

    Download archive from Facebook

    Descarcă arhiva de pe Facebook
  8. Confirmați parola de Facebook și faceți clic pe butonul Trimite buton.

După ce ați descărcat arhiva de date, este timpul să vă ștergeți contul de Facebook pentru totdeauna, ceea ce înseamnă că, după ștergere, nu îl veți mai putea recupera.

Cum să vă ștergeți contul de Facebook

Dacă sunteți gata, deschideți pur și simplu acest Facebook legăturăși faceți clic pe butonulSterge contul meu buton.

Delete Facebook account settings
Ștergeți setările contului Facebook

După ce faceți clic pe buton, contul dvs. va fi indicat pentru ștergere și nu va mai fi accesat pentru oricine altcineva care utilizează Facebook.

Potrivit companiei, există o întârziere de reziliere, așa că va dura câteva zile pentru a vă procesa solicitarea. În această perioadă de întârziere, asigurați-vă că nu vă reînregistrați în contul dvs., dacă faceți că solicitarea de ștergere a contului va fi anulată.

Când cererea a fost procesată, contul dvs. de Facebook nu va mai exista, dar nu fiecare activitate va fi ștearsă. De exemplu, comentariile pe care le-ați scris în profilul prietenului dvs. pot continua să apară după ștergerea contului. În plus, Facebook vă va păstra înregistrările de jurnal, dar acestea nu vor mai fi asociate cu identitatea dvs.

Deși procesul de ștergere a contului dvs. de Facebook este destul de simplu, rețineți că poate dura până la 90 de zile pentru a șterge complet contul și orice informații care i-ar putea fi asociate.

Pe lângă ștergerea contului de Facebook, nu uitați că gigantul rețelei sociale deține și el alte companii, cum ar fi WhatsApp, Intagram și multe altele, ca atare, ar trebui să luați în considerare și eliminarea dvs. de aceste servicii.