Cum dezactivați memento-urile de asistență de pe Windows 7

how disable end support reminders windows 7

Puteți opri finalizarea notificărilor pentru termenul de asistență pe Windows 7, iar în acest ghid, veți afla pașii despre cum să faceți această sarcină.



Pe 14 ianuarie 2020, asistența pentru Windows 7 se va încheia și pentru a vă asigura că toată lumea este la curent cu termenul limită, începând cu 15 octombrie, dispozitivele care rulează vechiul sistem de operare vor începe din nou să primească o notificare desktop.



Notificarea reamintește utilizatorilor că „Asistența pentru Windows 7 se încheie” și continuă cu un mesaj care scrie: „Rețineți că, după 14 ianuarie 2020, Microsoft nu va mai oferi actualizări de securitate sau asistență tehnică pentru Windows 7. Vă recomandăm să faceți backup pentru fișierele dvs. pentru a ușura tranziția. ' Memento-ul include, de asemenea, un link către o pagina de asistență cu mai multe informații și sfaturi despre cum să procedați.

Deși greșitul este menit să fie un memento amical, dacă știți deja termenul limită și îl cunoașteți pași pentru actualizarea la Windows 10, este posibil să dezactivați notificările din memento precum și să utilizați Registrul.



In acest ghid, veți afla pașii pentru dezactivarea la sfârșitul viitor a notificărilor de asistență Windows 7.

Cum dezactivați notificările de finalizare a asistenței pe Windows 7

Dacă preferiți să nu primiți mementouri cu privire la termenul limită de asistență pentru Windows 10, puteți dezactiva notificările în două moduri, utilizând opțiunea din notificare sau din Registru.

Dezactivarea mementourilor folosind notificarea

Pentru a dezactiva viitoarele mementouri în cadrul notificării, utilizați acești pași:



  1. Verifică Nu-mi mai reaminti opțiune în colțul din stânga jos.

    Windows 7 end of support notification

    Notificarea finală a asistenței Windows 7
  2. Închideți notificarea.

Dezactivarea mementourilor folosind Registru

Pentru a dezactiva mementourile de expirare a termenului de asistență cu Registrul, utilizați acești pași:

Avertizare: Este foarte important să rețineți că modificarea Registrului Windows poate provoca probleme grave dacă nu sunt utilizate corect. Se presupune că știți ce faceți și că ați creat un copie de rezervă completă a sistemului dvs. înainte de a începe.
  1. Deschis start.

  2. Caută regedit, faceți clic dreapta pe rezultatul de sus și selectați Rulat ca administrator opțiune.

  3. Căutați următoarea cale:

    HKEY_LOCAL_MACHINE  Software  Policies  Microsoft  Windows
  4. Faceți clic dreapta pe butonul ferestretasta (folder) și selectați Nou și faceți clic pe Cheie(daca este aplicabil).

  5. Numiți cheia Gwx și apăsați introduce.

  6. În panoul din stânga, faceți clic dreapta pe butonul Gwx tasta (folder) și selectați Nouși faceți clic pe Valoare DWORD (32 biți)

  7. Denumiți noua cheie DisableGwx și apăsați introduce.

  8. Faceți dublu clic pe cheia recent creată și setați valoarea acesteia 0 la unu și faceți clic pe butonul O.K buton.

    DisableGwx key to disable Windows 7 end of support nagging

    DisableGwx cheie pentru a dezactiva Windows 7 finalizarea de asistență
  9. Faceți clic dreapta pe butonul ferestre tasta (folder) și selectați Nou și faceți clic pe Cheie (daca este aplicabil).

  10. Numiți cheia Windows Update și apăsați introduce.

  11. În panoul din stânga, faceți clic dreapta pe butonul Windows Update tasta (folder) și selectați Nouși faceți clic pe Valoare DWORD (32 biți).

  12. Denumiți noua cheie DisableOSUpgrade și apăsați introduce.

  13. Faceți dublu clic pe cheia recent creată și setați valoarea acesteia 0 la unu și faceți clic pe butonul O.K buton.

    DisableOSUpgrade key to disable Windows 7 end of support nagging

    DisableOSUpgrade cheie pentru a dezactiva Windows 7 terminarea de asistență

După ce parcurgeți pașii, suportul pentru Windows 7 va ajunge la un mesaj final nu va mai apărea pe desktop.

Actualizarea inițială care a introdus această notificare a fost actualizarea KB4524752, dar Microsoft recomandă să nu elimini actualizarea, deoarece se va descărca din nou prin Windows Update.